Imate vprašanje?

info@pitbull.si

Dostava

PITBULL West Coast™ ne more jamčiti za čas dostave naročenih izdelkov, a si vedno prizadevamo odposlati vaše naročilo v 48 urah (ponavadi v 24 urah) od datuma naročila (velja samo za delovne dni).

PITBULL West Coast™ ne more jamčiti za čas dostave naročenih izdelkov potem, ko je naročilo odposlano z navadno ali priporočeno pošiljko. PITBULL West Coast™ lahko jamči za datum dostave le za izdelke, poslane s posebno dostavno službo.

Datum odpošiljanja vaše pošiljke lahko kadarkoli preverite, če obiščete razdelek “moj račun” na naši spletni strani.

Če izberete katerokoli drugi način dostave razen navadne pošte, bo v razdelku “moj račun” na naši spletni strani prikazana sledilna/referenčna številka vašega paketa.

PITBULL West Coast™ si pridržuje pravico, da po lastni presoji in brez dodatnih stroškov za vas nadgradi oziroma spremeni način pošiljanja.

Vsi stroški pošiljanja so odvisni od teže naročenih izdelkov in so že v osnovi vedno kolikor se da pošteni, v nekaterih primerih pa del stroškov dejansko krijemo sami.

Izbira ustreznega načina pošiljanja glede na vašo lokacijo je vaša odgovornost.

Zaračunani znesek pošiljanja ne bo nikoli presegel zneska, prikazanega v času naročila, pod pogojem, da ste izbrali način, ustrezen za vašo lokacijo. Če so dejanski stroški pošiljanja višji zaradi razlike v teži ali zaradi nihanja cen poštnih/dostavnih storitev, bo PITBULL West Coast™ vedno kril razliko do višje cene pošiljanja. Zaračunani znesek pošiljanja nikoli ne presega zneska, prikazanega v času naročila, pod pogojem, da izberete način dostave, ustrezen za vašo lokacijo.

V primeru, da ste izbrali neustrezen način pošiljanja, si pridržujemo pravico, da naročilo prekličemo ali da avtomatično spremenimo način dostave in vam zaračunamo spremenjeno ceno, pod pogojem, da cena ustreznega načina dostave ne presega cene neustrezno izbranega načina za več kot 50 %.

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki